Мъж откри безразборна стрелба със законно притежаван боен пистолет на

...
Мъж откри безразборна стрелба със законно притежаван боен пистолет на
Коментари Харесай

Мъж празнува със стрелба посред бял ден в София

Мъж откри безразборна пукотевица със законно притежаван военен револвер на улица в столичния кв. " Лозенец " в ранния следобяд през днешния ден, съобщи БНР.

Стрелецът дружно с четирима свои познати бил в заведение на ул. " Цветна градина " в столичния квартал " Лозенец ", където пиели от сутринта.

Около 13.40 ч. мъжът излязъл и със законно притежаван военен револвер почнал да стреля безсистемно. Куршумите са улучили стъклата на апартамент на първия етаж в отсрещната кооперация. По това време в жилището са били млада жена и брачният партньор й, които по знамение не са потърпевши.

" Стреляха. Първо изобщо не разбрах, че е пукотевица, само че тъкмо се прибирах в къщи и мъжът ми седеше на масата и аз му споделям: " Пази се! Стрелят! ". Аз дори изобщо не осъзнавах, че и двата ни прозореца са изпотрошени и помислихме първоначално, че е някаква въздушна пушка,а се оказа, че са същински патрони ", споделя дамата.

Стрелецът е арестуван от полицията. По информация на bTV той е 30-годишен мъж от Дупница, а мотивът за стрелбата бил почерпка за раждане на дете.

Мястото на стрелбата е отцепено от полицията и сега текат следствени дейности.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР