Мъж откри безконтролна стрелба из столичните булеварди. От клип в

...
Мъж откри безконтролна стрелба из столичните булеварди. От клип в
Коментари Харесай

Прокуратурата и СДВР подхванаха стрелбата в София

Мъж откри безконтролна пукотевица из столичните булеварди. От клип в обществените мрежи се вижда, че той стреля с револвер в тунела, който свързва квартал „ Люлин “ с центъра на София в петък вечер.

На фрагментите се вижда по какъв начин млад мъж излиза от шибидаха на първокласен брачен автомобил и създава изстрели във въздуха и наоколо до натоварена спирка на градския превоз.

" Вижда се, че стрелбата не е за да се навреди, а е за развлечение, което не е по-малко оневиняващо ", ни написа фенът.

След като клипът доби известност, т Столичната дирекция на вътрешните работи оповестиха, че са подхванали дейности по определяне на причинителя. Кадрите наблюдават придвижването на младоженски автомобил през центъра на София и подлеза при НДК. Отпред има кола за спешна помощ, по тази причина пукотевица не се вижда, само че се чува.

В тунела под НДК има спирка на градския превоз, която е извънредно натоварена освен в делничните, само че и в празничните дни.

Галя Янева става очевидец на случилото се, до момента в който се вози в тролея в подлеза. „ Чухме пукотевица, започнахме да се оглеждаме. Като спряхме на спирката изстрелите продължиха, а две дами клекнаха на пода от боязън, в случай че се стреля в действителност да не ги уцелят “, описа тя пред bTV.

Сватбената лимузина е благосъстоятелност на Адел Сахтура. 28-годишният мъж живее в столичния квартал " Гоце Делчев ". Решихме да го попитаме дали той открива стрелбата и в случай че не, кой е мъжът, който вади оръжие измежду бял ден от неговия автомобил. 

В жилището не отвори никой, а съседите ни описаха, че то в действителност не е негов дом.

Справка в Търговския указател демонстрира, че Адел е съучастник в огромна фармацевтична компания за произвеждане и търговия,  благосъстоятелност на татко му. 

В бащиния дом срещаме с по-малкия му брат Фади Сахтура.

След сигнала от Столичната дирекция на вътрешните работи ревизират какво е оръжието и кой натиска спуска - младоженецът или някой от гостите.

От Софийската районна прокуратура оповестиха, че се самосезират и образуват досъдебно произвеждане за безчинство.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР