Мъж открадна 53 мобилни апарата на iPhone в първия си

...
Мъж открадна 53 мобилни апарата на iPhone в първия си
Коментари Харесай

Наеха го на работа и още на първия ден открадна 53 айфона

Мъж открадна 53 мобилни апарата на iPhone в първия си работен ден като продавач-консултант в магазин за техника в съветската столица Москва.

На фрагменти, предоставени от съветското Министерство на вътрешните работи, се вижда по какъв начин 44-годишният мъж е оставил куфарче и торби на входа на обекта, които са претъпкани със скъпите телефони.

Освен тях, мъжът си присвоява и парите в касата в размер на 53 хиляди рубли (около 540 евро), след което невъзмутимо излиза през основния вход, съобщи Новини.бг.

По информация на сайта lenta.ru мъжът по всяка възможност е употребявал подправени документи за идентичност при постъпването си на работа, посредством които се показал за напълно различен човек. След обира той се прибрал в дома си в Севастопол.

Заради пропуща да скрие лицето си от охранителната камера в магазина обаче, полицията бързо е открила същинската му идентичност и го арестувала в дома му. В жилището му служителите на реда разкрили една част от телефоните, защото 20 от тях към този момент бил продал по пътя си към у дома.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР