Мъж, отказал да си сложи предпазна маска в супермаркет в

...
Мъж, отказал да си сложи предпазна маска в супермаркет в
Коментари Харесай

Мъж отказа да носи маска в магазин в Дортмунд, рани полицаи

Мъж, отказал да си постави защитна маска в супермаркет в немския град Дортмунд, рани двама служители на реда, пробвали се да го изведат на открито, съобщи ДПА.

Мъжът, на 44 години, за който има информация, че е обвързван с придвижването " Граждани на Райха ", което отхвърля легитимността на актуалната немска страна, в началото е влезнал в сблъскване с един от чиновниците на супермаркета. Когато служители на реда пристигнали на място, той им споделил, че не е длъжен да носи защитна маска на лицето . Мъжът цитирал няколко текста на наказателния кодекс, които съгласно него били в несъгласие с останалото немско законодателство.



При опитите на служителите на реда да обуздаят мъжа, той оказал толкоз сериозна опозиция, че ранил двама от тях, на които след това им била оказана болнична помощ.
В последна сметка пристигнали подкрепления и макар продължаващата опозиция на мъжа, той бил арестуван. По-късно бил пуснат на независимост. Прокуратурата е почнала следствие против него за нанасяне на телесни повреди, за нарушение на публичното успокоение, за оказване на опозиция на служители на реда и за отвод да носи защитна маска.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР