Мъж от ЮАР бе уличен във фрапантна измама, след като

...
Мъж от ЮАР бе уличен във фрапантна измама, след като
Коментари Харесай

След 24 години: Спипаха пилот, че не може да пилотира

Мъж от ЮАР бе махленски във фрапантна машинация, откакто бе открито, че документите му за пилотиране на аероплан са фалшифицирани, а самият той в никакъв случай преди този момент не е минавал през специфични курсове за хвърчене. Любопитното е, че това се случва, откакто мнимият водач е изкарал на тази служба около… 24 години.

Уилям Шандлер работи в продължение на над две десетилетия в една от южноафриканските авиолинии, постъпвайки на работа през далечната 1994 година. Мнимият авиатор е бил хванат напълно неотдавна, до момента в който е изпълнявал полет от Йоханесбург до Франкфурт, когато, прелитайки над Швейцария, самолетът ненадейно почнал да прави необикновени маневри, които смутили както пасажерите, по този начин и екипажа.

След като машината кацнала на летището в Германия, дейностите на Шандлер били сигнализирани на немските управляващи. Впоследствие било открито, че у него липсват всевъзможни документи за дееспособност да пилотира, а тези, които е дал пред работодателя си, били неистинен.

За благополучие в никакъв случай не е бил докладван никакъв случай през цялото това време, през което мнимият авиатор е изпълнявал "служебните си отговорности ", споделя за поразителната история "La Vanguardia ". Очаква се против Уилям Шандлер да бъдат повдигнати обвинявания, съобщи Новини.бг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР