Мъж от Врачанско крил трупа на майка си близо година,

...
Мъж от Врачанско крил трупа на майка си близо година,
Коментари Харесай

Покъртителна история! Цеци Яричката крил трупа на майка си близо година, за да ѝ взима пенсията

Мъж от Врачанско крил натрупа на майка си близо година, с цел да взима пенсията ѝ, научи организация BulNews. Покъртителната история е от село Манастирище. В понеделник съседи на Цветелин Димитров, прочут в обитаемото място като Цеци Яричката, усетили неприятна миризма, която се разнася от вкъщи на мъжа. Мирисът на разложено усъмнил локалните и те подали сигнал на тел. 112. Веднага по-късно на адреса пристигнали екипи на полицията, които отделили региона и намерили в една от стаите на къщата натрупа на майката на мъжа – Дана Лазарова. 
Оказало се, че дамата е издъхнала в дома си през януари, само че синът ѝ не уведомил никого за нейната гибел. Така повече от 10 месеца трупът на старата жена е оставен в една от стаите, а 49-годишният мъж теглил и харчил пенсията на майка си. 
Местни описват, че Цветелин не е фамилен, злоупотребява всекидневно с алкохол и не работи. Единствените пари, които изкарва самичък са тези, които хората му дават, когато го извикат да нацепи кубик дърва или да прекопае някоя градина. Според тях той оставил бездиханния мъртвец на майка си в дома им, с цел да може да се възползва допустимо най-дълго от пенсията ѝ, с която да си купува алкохол.
Хората в селото са потресени от случката и няколко дни по-късно към момента не могат да повярват какво се е случило в селото им.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР