Мъж от Видин е пребит, защото карал бавно. Инцидентът се

...
Мъж от Видин е пребит, защото карал бавно. Инцидентът се
Коментари Харесай

Пребит и ограбен на пътя: Ще бъдат ли открити нападателите?

Мъж от Видин е пребит, тъй като карал постепенно. Инцидентът се случва преди седмица във видинското село Арчар. На отбивка край пътя той стопира, с цел да пропусне движещите се зад него тежкотоварни коли, само че по думите му вместо да продължат, двама слизат от камионите си и го атакуват. Мъжът е с голям брой контузии и се лекува вкъщи си.

Мариан Маринов се е прибирал със брачната половинка си към Видин. На Арчар отбива от пътя, с цел да пропусне колона от тирове, те от самото начало са му алармирали и той стопира, с цел да ги пропусне. Един от тировете продължава в посока " Дунав мост 2 ", само че по думите на Марин двама от водачите на идващите тирове слизат.

Снимка: btvnovinite.bg

" Започнаха да псуват, да викат, че сме необразовани и сме си купили книжки. Получих и удар ", описа той. От 27 април до в този момент контузиите и раните му не минават.

" В обитаемо място карах, в Арчар около циганската махала, там имаше много прегазени хора, предходната година и дете – там се кара леко. С 20-30 км карах, то има и ограничаване. Те пускат тробми да караме по-силно ", прибавя Марин.

Съпругата му Лиляна стартира да търси помощ, откакто атакуват мъжа й. Якето на Марин е скъсано, телефонът му е строшен. Със себе си той носил огромна сума пари – 10 000 евро, които били откраднати от нападателите, както и ключът на колата му. Той няма спомен по какъв начин са намерили парите, защото бил в безсъзнание. Парите са били изтеглени от банката за пазаруването на парцел.

Нападението е осъществено на място, където има камери и записите сега са в прокуратурата. От полицията споделиха, че е формирана предварителна инспекция. Районната прокуратура е образувала досъдебно производство
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР