Мъж от великотърновско село отива на съд за това, че

...
Мъж от великотърновско село отива на съд за това, че
Коментари Харесай

Съдят баща, изнасилвал дъщеря си

Мъж от великотърновско село отива на съд за това, че десетки пъти е изнасилвал 12-годишната си щерка, оповестиха от прокуратурата.
Днес Окръжната прокуратура във Велико Търново внесе в съда обвинителния акт против Димо П.
Мъжът е упрекнат за това, че от декември 2013 година до края на април 2014 година голям брой пъти – пет пъти на месец, е изнасилвал 12-годишната си щерка със мощ и закани.

Според държавното обвиняване действието съставлява изключително тежък случай, защото изнасилванията са траяли от януари 2015 година до август 2016 година
Димо П. е осъждан за закононарушения срещу собствеността. Живеел на фамилни начала и от това общуване имал две деца – момиче и момче.

През 2002 година обвиненият бил наказан на отнемане от независимост. След като излязъл от пандиза почнал да се държи жестоко със фамилията си и да упражнява физическо и психическо принуждение по отношение на тях.
На щерка си протегнал ръка, когато била на 12 години, като за първи път осъществил сексуален акт с нея. Всеки път, когато посягал на момичето обяснявал, че това е нещо обикновено.

Момичето изпитвало боязън от татко си, защото той доста пъти я бил удрял и заплашвал, че в случай че не се съгласява с него, няма да получава материални придобивки, ще я санкционира и няма да я пуска да излиза с другари.
През 2014 година, момичето осъзнало, че това, което татко й прави с нея, е неправилно и почнало да се съпротивлява на желанието му, до момента в който през август 2016 година взело решение да избяга от вкъщи си и потърсило помощ в Отдел протекция на детето.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР