Мъж от Уелс, наричан Снейкмен, е превърнал дома си в

...
Мъж от Уелс, наричан Снейкмен, е превърнал дома си в
Коментари Харесай

Мъж от Уелс живее със 120 змии, 70 паяка и куп други животни

Мъж от Уелс, именуван Снейкмен, е трансформирал дома си в зоопарк, чиито жители са 120 змии, 70 паяка - част от които отровни, жаби, голи плъхове, гущери, гекони, таралежи, хлебарки, написа в. " Дейли остарял ".

Колекцията на 68-годишния Герайнт Хопкинс от екзотични домашни любимци е толкоз внушителна, че почистването към животните лишава часове. Много от питомците на Снейкмен са от типове, с каквито множеството хора не биха дръзнали да съжителстват., написа Българска телеграфна агенция.
 Мъж от Уелс живее със 120 змии, 70 паяка и куп други животни (СНИМКИ)

Хопкинс взе участие в телевизионни стратегии, проведени шоута за рождени дни на звезди и е добре прочут с работата си с животни. Освен екзотични питомци, Снейкмен отглежда котки и кучета в дома си в Ланели.

Ако човек обаче срещне Герайнт Хопкинс на улицата, мъчно може да си показа с какво мъжът запълва свободното си време, отбелязва Уелс онлайн.
 Мъж от Уелс живее със 120 змии, 70 паяка и куп други животни (СНИМКИ)

Необикновената сбирка на Снейкмен стартира със змия, която негов другар му отдава чартърен, с цел да взе участие в събития за набиране на средства за щедрост. Колекцията му стартира да се усилва едвам когато среща жена си Йоланди.

Понастоящем съпружеската двойка стопанисва към 120 разнообразни змии, измежду които бирмански питони и питони албиноси, и бразилски розов птицеяд - третата най-едра тарантула в света.

Снейкмен постоянно се отзовава на повиквания на хора от региона да събира змии. Ако влечугите са в добра форма, Хопкинс поема грижите за тях. На съдействието му разчита даже полицията.
 Мъж от Уелс живее със 120 змии, 70 паяка и куп други животни (СНИМКИ)

" Човек не трябва да се доверява на змия. Те постоянно имат неприятни дни ", споделя Герайнт. " Змиите несъмнено са ми обичани. Хората нямат визия какъв брой удивителни и интелигенти са тези създания. Обичам да съм край тях ", добавя Снейкмен.

Отглеждането на сходна животинска сбирка лишава доста време и старания, само че семейство Хопкинс обичат заниманията си.

Снейкмен може да се похвали, че е провел шоу по случай рождения ден на известния артист Антъни Хопкинс, както и че е лекувал хора с уплахи от змии и паяци. Герайнт обаче не крие, че най-голямото достижение в живота му е бракът с Йоланди.

" Начинът ни на живот ни подхожда. Едва ли някой желае да живее скучно ", споделя Снейкмен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР