Мъж от Турция трябваше да търпи нетърпима болка повече от

...
Мъж от Турция трябваше да търпи нетърпима болка повече от
Коментари Харесай

Чистач се престори на зъболекар и извади 4-те предни зъба на мъж ВИДЕО

Мъж от Турция трябваше да търпи нетърпима болежка повече от месец, откакто чистач, представящ се за ортодонт, извади четирите му предни зъба в клиника в Истанбул. 

42-годишният Хакан Йълдъръм, гражданин на Истанбул, който страдал от мощен зъбобол, се обадил в денталната клиника, с цел да си уговори незабавен час. На позвъняването му се отзовал Джемал Шенаслан, който се показал за ортодонт и споделил на мъжа да пристигна за час вечерта, пише Oddity Central. Когато пациентът дошъл в клиниката същия ден, той бил посрещнат от „ доктор “, който се похвалил, че преподава в дентален университет, с цел да накара Йълдъръм да се усеща по-комфортно. Човекът не знаел, че скоро ще преживее най-болезненото прекарване в живота си.

След къс обзор на зъбите на пациента Джемал Шенаслан му споделил, че четири предни зъба би трябвало да бъдат отстранени. Пациентът се опитал да възрази, на което очевидно раздразненият „ ортодонт ” дал отговор, че не би трябвало да го учи по какъв начин да си прави работата. Спомняйки си по какъв начин този човек се хвалел, че преподава в денталния университет, Хакан Йълдъръм спрял да възразява.

„ Зъболекарят ” дал анестезия на 42-годишния мъж, след което пристъпил към премахване на четирите му предни зъба, като настоял за нуждата от това и го уверил, че на тяхно място ще бъде сложена доста по-красива протеза. Йълдъръм се подложил на мъчителна процедура и платил 1000 турски лири, които " експертът " изискал. След това отишъл в аптеката с рецепта, подписана от Шенаслан.

Мъжът за първи път почнал да подозира, че е направил ужасна неточност, като се доверил на чужд, когато фармацевтът се опитал да го таксува за лекарството. Неговата законова здравна застраховка трябвало да покрие разноските и фармацевтът се съгласил с това, само че рецептата не била подпечатана от лекаря, тъй че не била годна.
 Чистачката се направи на ортодонт, извади 4 зъба, извади 4 зъба, предни зъби, нетърпима болежка, зъбобол, чистач, ортодонт " Зъболекарят " и неговият пациент Снимка: Ахабер
На идващия ден, макар нетърпимата болежка, мъжът се върнал в стоматологичната клиника, където „ светът му се сринал “. Лекарят, чието име било Ибрахим Левент Ч., нямал представа кой е той и когато Хакан му споделил, че е бил опериран тук предния ден, изглеждал комплициран.

„ Чемал е моят чистач, той идва и чисти вечер “, споделил същинският ортодонт на потърпевшия.
В правосъдните документи се споделя, че Хакан Йълдъръм в последна сметка отишъл в незабавното поделение, защото към този момент не можел да понася болката. Лицето му било подпухнало от отоци, а под очите имал синини. 
Наскоро съдът осъди чистача на 2,5 години затвор за упражняване на ортодонт без тапия и го принуди да заплати обезщетение на потърпевшия мъж за породената му контузия.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР