Мъж от Троян чака две години да тръгне делото срещу

...
Мъж от Троян чака две години да тръгне делото срещу
Коментари Харесай

Мъж, блъснат от моторист, чака 2 години да тръгне делото по случая

Мъж от Троян чака две години да тръгне делото против моторист, който го опустошава. Пострадалият едвам оцелява. Виктор Комитов към момента се възвръща душевен след случая, само че търси правдивост, а по думите му - не я получава.  

„ Карах си мотора в моята лента и против мен излязоха други двама мотористи. Единия ме блъсна съвсем челно. Глътнах си езика, бях със счупена лява ръка и премазан крайник. След 2 дни откриха причинителя, който в действителност беше избягал от мястото на случая. Иззеха му транспортното средство. Лабораторни експертиза потвърди, че по моя мотор е открито парче от неговата предна гума. Мъжът се споделя Мирослав Славков – интернационален водач е и има финансова опция, мисля че се пробват да го отърват ”, описа в ефира на „ Здравей, България ” Комитов. По думите му е имало очевидци, само че не всички са разпитани.

И добави, че отбраната, която се е изправила против него, е избрана като „ Нотариуса на Ловеч ”.

„ Прокуратурата отхвърля да образува дело. 2 пъти получих разпореждане от прокурора Красимир Йоловски, че няма да образува досъдебно произвеждане. Обжалвам го и по-късно пада в съда в Троян ”, разясни той.

Мъжът твърди, че на мястото на случая са участвали други двама мотористи.

„ Единият е някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи. Най-вероятно е бил и с взаимоотношения със спрягания за ловешкия прокурор. Той стана прочут като „ Нотариуса на Ловеч ”, сподели още Виктор Комитов.

От Окръжната прокуратура в Ловеч обясниха, че следствието в действителност се бави, защото единият от основните очевидци е в Англия и следва да бъде разпитан.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР