Мъж от Тексас, осиновен като дете от Чили, научи едва

...
Мъж от Тексас, осиновен като дете от Чили, научи едва
Коментари Харесай

Мъж, отвлечен при раждането си, се събра със семейството си след 38 години

Мъж от Тексас, осиновен като дете от Чили, научи едвам предходната година, че е бил похитен от майка, която го е желала - и в този момент, 38 години по-късно, той се е събрал още веднъж с биологичното си семейство.

Тайлър Граф схванал за шокиращата вест от на 22 май 2021 година, когато се свърза с него от чилийска организация с нестопанска цел, която го осведоми, че е бил похитен от фамилията си в Темуко, Чили и предаден за осиновяване нелегално, написа " DailyMail ".

ДНК тест скоро потвърдждава, че той в действителност е бил жертва на скица за похищение през 80-те, която се счита, че е засегнала от 8000 до 12 000 деца и фамилии.

Сега Граф – пожарникар от Хюстън със лично дете, е отлетял назад в Чили за прочувствена среща с майка си и трите сестри, за които в никакъв случай не е знаел, че има.

Граф e имал щастливо детство в Минесота и споделя, че е осиновен от „ доста любящо, грижовно семейство “.



Той знае някои детайлности за осиновяването си от документите си, в които се споделя, че неговата рождена майка се споделя Хилда дел Кармен Кезада. Тя е на 26, когато той се ражда, и вестниците пишат, че се е отказала от него, тъй като не може да си разреши да се грижи за него.

Въпреки това той е той към момента ебил любопитен за произхода си и преди няколко години срещна човек, който предлага да му помогне.

По време на подготовка за пожарникар той се срещна с мъж, чиято майка, Марисол Родригес, управлява чилийска организация с нестопанска цел Hijos y Madres del Silencio, която работи за наново свързване на фамилии, разграничени от наложително осиновяване.



Тези отвличания и насилствени осиновявания са били шокиращо чести при диктатурата на военачалник Аугусто Пиночет, който интензивно ги предизвиква да понижат бедността в страната.

Когато Родригес получава документите за осиновяване на Граф, тя вижда издайнически знаци, които подсказват, че той е жертва на една от тези схеми.

Скоро истината е доказана: майката на Граф в никакъв случай не е желала да го даде за осиновяване. Той се ражда три месеца прибързано и тя го кръсти Серджо, само че оповестяват на майка му, че е умрял.

Кезада споделя пред Times, че скърби за сина си всяка година на рождения му ден, като в никакъв случай не не помни загубата.

До предишния май, когато тя получава позвъняване от организацията Hijos y Madres del Silencio, откъдето й споделят, че имат вяра, че синът й е жив.

„ Не можах да усвоя информацията “, спомня си дамата. „ Не можех да схвана какво се случва. Всеки мускул в тялото ми се стегна и изцеди сълзите в очите ми. Имах възприятието, че съм бил ударена по главата и виждам звезди. ", споделя още тя.

Осиновителите на Граф в никакъв случай не са знаели, че той е бил откраднат.

Граф също научава, че има три сестри, и стартира да опознава фамилията си.

Когато той и биологичната му майка срещат в Хюстън, не могат да сдържат сълзите.



Наскоро Граф също да летял назад за Чили, връщайки се в родното си място за първи път и още веднъж се събира с рождената си майка. Той среща за първи път с трите си сестри. Но преходът е горчив и Граф признава, че изпитва доста разнообразни страсти.

„ Сега съм сред две фамилии. Не желая да нараня възприятията на моите осиновители или възприятията на моята рождена майка, тъй че сега е пробвам да уравновесявам. Опитвам се да схвана къде се регистрирам “, споделя той. „ Ние наваксваме 38 години изгубено време. Време, което не можем да се върнем, приключва Граф.

Превод: GlasNews

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР