Мъж от Тексас беше арестуван за предполагаемо поставяне на GPS

...
Мъж от Тексас беше арестуван за предполагаемо поставяне на GPS
Коментари Харесай

Твърди се, че мъж от Тексас е поставил GPS устройство на колата на отчуждената си съпруга по време на тежка процедура за развод — и гаранцията му е само $100

Мъж от Тексас беше задържан за хипотетично слагане на GPS устройство за следене в колата на отчуждената му брачна половинка, до момента в който двойката е в по средата на бракоразвод - и гаранцията му беше избрана на оскъдните 100 $.

33-годишният Йосемити Марискал беше задържан през уикенда и упрекнат в нелегално инсталиране на проследяващо устройство, откакто скоро някогашната му брачна половинка видя камиона му, паркиран покрай ресторанта в Хюстън, където тя беше отишла за обяд, заяви ABC13.

„ Видях колата му и ясно разпознах регистрационния номер “, сподели дамата, поискала анонимност за нейната сигурност, пред локалната станция.

„ Просто нещо не се уреди с мен. Казах: „ Трябва да има някакъв метод, по който той ме следи. “

Двойката беше женена от 13 години и имаше три дребни деца дружно, а Марискал роди децата, когато последва жена си на обяд.

Знаейки, че нещо не е наред, тя се изправи против отчуждения си брачен партньор и съгласно известията той призна, че е конфигурирал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР