Мъж от Стара Загора е установен при опит да търгува

...
Мъж от Стара Загора е установен при опит да търгува
Коментари Харесай

Хванаха мъж, опитал се да търгува с оръжие и боеприпаси

Мъж от Стара Загора е открит при опит да търгува с муниции без документи за генезис в Димитровград, оповестиха от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи в Хасково. Мъжът на 61-годишна възраст паркирал на комерсиално място на " Автопазара " в града леката си кола, когато бил тестван от униформени чиновници.

Те разкрили в автомобила общо 2450 халосни патрони от друг диаметър и пушка с две гладкостенни дула с неустановена марка и номер, за които притежателят им не показал документи за генезис и такива, удостоверяващи правото му да търгува с тях. Старозагорецът ги е предал с протокол на проверяващите, допълват от полицията.

Предишният сходен случай в района бе в средата на ноември м. година, когато отново в Димитровград 61-годишен мъж бе арестуван в началото с три газови револвера с 66 боеприпаса от друг диаметър, за които той не е показал документи. Впоследствие в негов парцел в село Бряст бяха открити още шест револвера, пет пушки и други оръжейни елементи и муниции, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР