Мъж от София преследва и заплашва с нож бременна жена

...
Мъж от София преследва и заплашва с нож бременна жена
Коментари Харесай

Съсед тормози хора в квартал Дървеница: Институциите - безсилни


Мъж от София преследва и заплашва с нож бременна жена в квартал "Дървеница ". Преди година се пробва да я удуши. Двамата живеят в двуфамилна къща. Агресивният човек нападал и дребни деца в квартала, твърди пострадалата. Мъжът малтретирал и животни. Всичко това е документирано с клипчета. Жалбите в полицията и прокуратурата към този момент са без резултат.

"Живеем тук от 2013 година, само че ситуацията стана сериозно преди 2 години. Нямаме роднинска връзка. Живеем на първия етаж, останалите два етажа са негови ", сподели пострадалата Златка Мехова пред Нова тв.

"Мъжът не е освидетелстван, само че неговите родственици не се интересуват. Има наследник и щерка, които не живеят тук и споделят, че той е добре ", уточни още тя.

"Търсим помощ, с цел да бъде настанен за лекуване. Знаем, че лекуването ще е кратковременно, само че най-малко това ще помогне да се оправи ситуацията и ще му дадат някакви медикаменти ", счита Златка Мехова.

"Бременна съм и в този момент пребивавам в една вила на 30 км отсам. От полицията ни посъветваха да създадем по този начин. Голямото ми дете също е там с нас. Спрели сме го от учебно заведение, тъй като не можем да живеем тук ", добави тя.

"Пуснали сме тъжби в полицията. Осем часа стояхме в писахме пояснения при тях, а той беше арестуван за 2 часа. Казаха, че нямало задоволително доказателства и го пуснаха ", сподели Дойчин Мехови.

"В съседство има и учебно заведение. Бащи са гонили мъжа, с цел да го бият. Той складира отпадъци в двора на учебното заведение. Миризмата е ужасна ", уточни още той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР