Мъж от Сиктивкар се самонастани на летището и отказва да

...
Мъж от Сиктивкар се самонастани на летището и отказва да
Коментари Харесай

Терминал : Руснак се настани на летището в знак на протест

Мъж от Сиктивкар се самонастани на летището и отхвърля да напусне постройката в символ на митинг поради невърнати движимости, оповестява Български национален комитет (българска политическ.

Виктор Кейхел се е вживял в роля от кино лентата „ Терминал “ и не е напускал постройката на летището в Сиктивкар повече от година. Човекът трайно си живее в терминала, написа Лента.ру.

Ръководството на летищния терминал опровергава изказванието на руснака, че сякаш не са му върнали персонални движимости, оставени без контрол през 2017 година Отбелязва се, че мъжът е гражданин на Република Коми и има непрекъсната регистрация в село Часово, Сиктивдинска област, където преди този момент е живял в апартамент, завещан от майка му. Администрацията предложения чиновници на публични организации да поговорят с Виктор Кейхел, с цел да схванат аргументите за нежеланието му да напусне летището и терминала и да му окажат помощ. Предложено му бе да се върне в личното си жилище или да го насочат към първокласен интернат, само че мъжът изрично отхвърля.

Пътниците неведнъж се оплакват от Кейхел, отбелязвайки неговия неприветлив и занемарен външен тип. Ръководството на летището неведнъж се обръща към транспортната полиция да подхващат дейности - вследствие на което мъжът е санкциониран и изпратен за обзор в психиатрична болница. Преди това протестиращият няколко пъти е привличан под наказателна и административна отговорност, само че няма законови учредения да се лимитира наличието му в постройката на летището - това е заключението на транспортната прокуратура след проверка. Кейхел е неработоспособен, тъй че администрацията се въздържа от интервенция на правоприлагащите органи.

Кейхел продължава да оставя персоналните си движимости разхвърлени и без контрол за дълги интервали от време, което нарушава условията за авиационна сигурност. Изхвърлените от него неща се ревизират и съхраняват като безстопанствени, за обстоятелството на изземването се сформира протокол. На Виктор му се връщат движимости единствено и категорично по негово предпочитание в наличието на транспортна полиция. В момента на приемане Виктор ревизира наличието и удостоверява приемането без рекламации с автограф. Служителите на летището неведнъж са го молели да спре да оставя храна, останки от храна, боклуци и други предмети по седалките, на което мъжът реагирал с обиди и нецензурни жестове.

През март различен гражданин от Среднеуралск също се настани във вход пред вратата на жилището си. Мъжът не можел да се прибере у дома поради планината от отпадък, която блокирала прохода и спал на изтривалката цяла седмица. Съседи се свързали с ръководещото сдружение, само че чиновниците му не съумели да поправят обстановката и да накарат мъжът да се прибере вкъщи, написа Лента.ру.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР