Мъж от Септември е задържан от полицейски служители за хулиганска

...
Мъж от Септември е задържан от полицейски служители за хулиганска
Коментари Харесай

Купонджия захапа полицай. 16-годишен шофьор метна подкуп на патрул

Мъж от Септември е арестуван от полицейски чиновници за хулиганска демонстрация. Около 03.50ч. в неделя в РУ-Септември бил получен сигнал за висока музика звучаща от къща в града.

На мястото се отзовал полицейски автопатрул, който подхванал дейности за изясняване на протичащото се. Униформените отправили предписание към 30-годишен мъж живеещ в дома да спре неотложно мощната музика. Той обаче отказал да извърши полицейското предписание и почнал да насочва закани и закани към органите на реда и техните фамилии.

По време на задържането той оказал гневна опозиция на служителите на реда, като захапал ръката на единия и скъсал униформата на другия. Въпреки това чиновниците запазили хладнокръвие, работили бързо, съответно и задържали разяреният скандалджия.

Той е отведен в постройката на РУ-Септември, а по отношение на него е формирано бързо произвеждане за безчинство.

При различен случаи в региона малолетен е арестуван при опит да подкупи служители на реда от РУ-Пещера. Случката се разиграла в петък късно вечерта на една от улиците в родопския град. Автопатрул при полицейското ръководство в Пещера спрял за инспекция лек автомобил „ Фолксваген “.

Оказало се, че зад кормилото му е 16-годишен пещерец. При опит да осуети полицейските дейности неправоспособният водач излязъл от возилото и хвърлил на пода на служебната „ Шкода “ две банкноти. Едната била с номинал от 10 евро, а другата от 20 лв.. С това си дейности той още повече влошил така и така комплицираното си състояние.

Така с изключение на с акт по Закона за придвижване по пътищата той се сдобил и с бързо произвеждане за опит да подкупи полицейски чиновници. На местопроизшествието бил осъществен оглед, банкнотите са конфискувани, като материално доказателство.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР