Мъж от село Брестовица с прякор Ханса захапа ухото на

...
Мъж от село Брестовица с прякор Ханса захапа ухото на
Коментари Харесай

Канибалът Ханса отиде на дискотека в село Брестовица – привика непознат мъж до себе си и му отхапа...ухото

Мъж от село Брестовица с прякор Ханса захапа ухото на клиент в дискотеката в селото и след това изясни пред съда, че се е припознал. Тази хулиганска постъпка ще му коства санкция от 1300 лв..

На 25 февруари т. година вечерта неподозиращ какво го чака мъж от Стамболийски бил с другари на ресторант, след това отишли на дискотека в същия град, само че там нямало хора и компанията извикала такси, с цел да ги закара до Брестовица. След като се настанили в тамошната дискотека, видели няколко души, седнали на бара. Един от тях бил познатият в селото като Ханса. Той почнал да маха към новодошлите и въпреки да не се познавали, един от тях отишъл към него, с цел да разбере защо го вика. Музиката била пусната високо и индивидът се навел към Ханса, с цел да чуе какво ще му каже. В този миг Ханса го захапал за дясното ухо.

Атакуваният извикал от болежка и се дръпнал, само че нападателят се опитал да го задържи и му скъсал блузата. Всички в близост се втрещили, а раненият, чието ухо кървяло щедро, бил закаран до Университетската болница „ Св. Георги” в Пловдив.

Когато казусът стигнал до Пловдивския областен съд, Ханса оповестил, че съжалява, и разказал, че е взел жертвата си за различен човек.

Той е осъждан и преди, само че към този момент е оправдан, по тази причина и е освободен от наказателна отговорност и му се е разминало с санкция. Тя е над минимума от 1000 лв. поради неприятни характеристични данни - Ханса не работи и не се употребява с положително име в обществото, прецизира marica.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР