Мъж от Русе иска да се раздели с котарака си

...
Мъж от Русе иска да се раздели с котарака си
Коментари Харесай

Мъж от Русе написа обява: Подарявам палава мъжка котка на 5-6 години с едно на ум

Мъж от Русе желае да се раздели с котарака си и е пуснал прочувствена публикация в уеб страниците, че го подарява (https://www.olx.bg/ad/podaryavam-palava-mazhka-kotka-na-5-6-godini-s-edno-na-um-CID339-ID88bR6.html).

Ето и текста му:

Писна ми на фуя! Заклевам се в единствените си два идентични чорапа, че нервите ми свършиха. Подарявам палава мъжка котка на 5-6 години с едно на разум, към нея давам 2 кг Роял Канин микс, който ще стигне за към 2 месеца.

Взех нужното решение за котка в затворено пространство, и мога да отбележа, че е скопен. Това не повлия по никакъв метод на държанието му и той е като всички останали котки, единствено дето е като сърчице на колибри пило по неточност адреналин.

Освен когато не спи по 4 часа без да мръдне. Има построени хигиенични привички единствено тъй като им е присъщ инстинкт. Котката е игрива като бебе панда, само че ориста грубо я е наказала и е с интелекта на шайба за хокей. Тъп като г*з е. Казва се Развигор и на галено е Горо ( от Мортал Комбат). Много обича да играе, да бъде носен с главата надолу и да виси, да яде паяци, да му дърпат мустаците, да бъде мачкан и обичан, общо взето няма обстановка в която да е неудовлетворен.

Никога не е хъскал, не съм убеден, че знае по какъв начин. Та той даже мяука неадеквато, като бобъра в едно ФБ меме. Не знае, че може да е злобен, за него всичко е игра. Гальовен е. Не е от най-големите чистофайници, тъй като е мъж.

Обича да се отрива и да мърка, да си играе, да спи, а от време на време и масажира гърба ми, когато се случи да дремя по очи.

Той яде. В смисъл яде доста и яде всяко нещо, което е не метал. Въпреки, че един път се случи едно електромоторче да ми иззчезне и по този начин и не се откри, позволявам, че котката е полу-киборг. Всяко нещо, което докопа е за ястие - пера от лук, домат, варен картоф, гъби, люспа от варен картоф, сладолед, компот, карфиол, таратор, шкембе с чесън и оцет, банани, ананас, череши, мюсли, сладко, солено, кисело, горчиво, люто, умами… в случай че се задържа лежащ 2-3 дни и мене ще ме изяде.

Основният минус на този модел котки е, че отваря фурни. Дори след 2 камиона плесници, знае, че не би трябвало да го прави, знае кое е “фурната ” и знае, че ще бъде осъден, само че продължава да го прави защото сготвям вкусно и просто преценя, че наказването си коства.

Веднъж към този момент разруши пантите на фурната и се наложи тяхната замяна, 140 лева за панти повторно няма да дам и турско да стане.

С непримиримост преодолява и детски заключалки, и те устояха тъкмо 4 дни. Барикада от 2 стола затискащи стъклото пред фурната също не е решение, реалокира ги. Ако някой затвори фурна в трезор котката ще откри комбинацията и ще влезе. Майтапа на страна, за хора без фурна.

Искам си спокойствието назад, желая да мога да дремя и след 5:20 сутринта, желая да мога да стана от масата, да ревизира кой звъни на вратата, и като се върна яденето ми да е към момента на масата.

Искам да се прибера един ден и мусаката да си е още във фурната. Искам да не стъпвам по останки от някак докопана храна.

Искам да опитвам какво е гозба без косъм вътре. Искам си 3/4 от новогодишната баница с шансове, от която по този начин и не намерихме паричката. Искам си живота преди тази котка. Спасихме го като доста малко коте, беше на прага на живота, болно от всичко допустимо, дишащо като дартвейдър в една локва, беше една шепа мокро лайно.

Нно не е трябвало, било е неточност и в този момент си заплащам, че се намесих в проектите на ориста. А мене кой ще ме избави? Много апелирам, в случай че някой търси котка да каже в този момент. В желанията си съм сериозен като гибелта. Предпочитам индивида да е от Русе, че в случай че би трябвало да адресирам котката по пощальон няма да мога да взема решение с кои облекла да го пратя в новия град. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР