Мъж от Разградско, осъден за убийство на бебе в Германия,

...
Мъж от Разградско, осъден за убийство на бебе в Германия,
Коментари Харесай

Германия ни връща убиец на бебе

Мъж от Разградско, наказан за ликвидиране на бебе в Германия, ще бъде върнат у нас, макар нежеланието му. Окръжният съд в Разград призна наложената присъда от 13 години и 6 месеца затвор, постановена от Областния съд в Олденбург през февруари 2022 година

Престъплението станало при започване на март 2021 година, когато мъжът е “разтърсил до гибел бебе на три месеца и половина ”.

Не се показва чие е било детето, евентуално на самия мъж. Случаят е дипломиран като ликвидиране. От претекстовете към присъдата излиза наяве, че мъжът е избягал от Германия и се е прибрал в Разградско, само че бил задържан.

При чуване в Германия мъжът декларирал, че не желае да бъде връщан в България. Твърдял, че майка му и сестра му са в Германия и няма близки у нас. Нашият съд е открил, че наказаният има четири сестри и брат. Някои фактически били зад граница, само че се прибирали, други пък си били у нас. Това означавало, че ресоциализацията на мъжа няма да бъде лимитирана.

Присъдата си мъжът ще търпи при първичен непоколебим режим, като се зачита времето, през което е бил арестуван, както и към този момент изтърпяната част от наказването.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР