Мъж от Раковски устрои истинско аутодафе, за да отмъсти на

...
Мъж от Раковски устрои истинско аутодафе, за да отмъсти на
Коментари Харесай

Мъж подпали чантата на бившата

Мъж от Раковски устрои същинско аутодафе, с цел да отмъсти на някогашната си жена, като подпали чантата, в която били всичките документи. Освен персоналната и банковата карта, на пепел станали и решенията от ТЕЛК, че тя е със 100% неработоспособност. Идеята му била да я остави без средства, въпреки и краткотрайно, само че в този момент той самият ще олекне с 1000 лева На толкоз възлиза санкцията, наложена му от Пловдивския областен съд.

Двамата се разделили през 2015 година и дамата отишла да живее при сина им. Скоро по-късно мъжът отишъл да работи в чужбина и преди да замине, инструктирал сина им да не пуска майка си в фамилната къща. Тя обаче сменила бравите и на двете къщи и когато след известно време изоставеният брачен партньор се прибрал в Раковски с нова жена, открил, че не може да влезе в дома си.

Последвала препирня, мъжът взел ключовете принудително и дамата отишла за няколко дни при сестра си. На другия ден - 22 юли 2015-а, брачният партньор се напил, отишъл в къщата на някогашната си балдъза и отмъкнал чантата на жена си. После я запалил.

Когато бил изправен пред съда, признал виновността си и изразил страдание. Тъй като не е осъждан, му се разминава с една санкция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР