Мъж от Провадия е задържала полицията за грабеж на мобилен

...
Мъж от Провадия е задържала полицията за грабеж на мобилен
Коментари Харесай

Обирджия нападна с нож мъж във варненско село, счупи му крака и му задигна телефона и 1200 лева

Мъж от Провадия е задържала полицията за обир на мобилен телефон и сумата от 1200 лева, осъществен посредством опасност с хладно оръжие и след нанесен побой над мъж от с. Дъбравино. Това оповестиха през днешния ден от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

Извършителят е съумял да нанесе междинна телесна щета на 56-годишния пострадал като му е предизвикал фрактура на крайник. След извършени дейности по следствие на случая и оперативно – издирвателни действия е открито, че причинител на действието е Б.А. (37 г.) от Провадия, прочут на органите на реда и осъждан. Същият е арестуван за период до 24 часа. Материалите по случая са докладвани на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна. На Б.А. е повдигнато обвиняване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР