Мъж от пресслужбата на премиера удари журналист по време на

...
Мъж от пресслужбата на премиера удари журналист по време на
Коментари Харесай

Мъж от пресслужбата на премиера удари журналист

Мъж от пресслужбата на премиера удари публицист по време на визитата на могилата „ Мал тепе “ край село Маноле, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пловдив.
" Инцидентът станал, откакто министър–председателят разгледал могилата благодарение на археолога Костадин Кисьов, в наличието на публицисти, а по-късно изискал да поговорят уединено. Тогава публицистите били помолени да слязат надолу и да изчакат. Любомир Методиев от пресслужбата на премиера, очевидно нервозен, почнал да подвиква на сътрудниците си, като приканвал да слизат надолу. В този миг колежка от народен ежедневник, която поискала анонимност, на смешка се доближила до него и помоли да се снимат. Той, в отговор, замахнал с ръка и я блъснал по китката, като обяснил, че пази персоналното си пространство и не разрешава да бъде окарикатурен. Оказало се, че в ръката си е държал диктофон, който предизвикал руменина и отичане на ръката на журналистката. Тя напуснала обекта разплакана. ", споделя кореспондентът на " Фокус ".
След като завърши изказването си, министър председателят разпоредил на подчинения си персонално да се извини на журналистката.
По-късно той се извини на сътрудника си и в персоналния си профил във Фейсбук. Любомир Методиев написа:
" Днес по време на мероприятие край село Маноле, Пловдивско, без грам предумисъл нараних сътрудника от в. Монитор Елена Крумова, за което желая да се извиня най-сърдечно. Още един път наблягам, че в постъпката ми нямаше грам предумисъл. Колега, приемете моето откровено опрощение ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР