Мъж от Пловдив се нуждае от средства, за да продължи

...
Мъж от Пловдив се нуждае от средства, за да продължи
Коментари Харесай

Баща от Пловдив има спешна нужда от средства, за да се пребори с коварно заболяване

Мъж от Пловдив се нуждае от средства, с цел да продължи лекуването си. За това алармираха негови близки, които се свързаха с медията ни и описаха неговата история. Николай Дошев е на 48 години и сега се намира в профилирана клиника в Германия.
Прочетете още
След мощни болки в корема той е опериран със подозрение за перитонит. Лекарите обаче откриват голям израстък, който съгласно тях е в напреднал етап. Изследванията демонстрират, че има опция за положително повлияване на тумора от композиция от химиотерапия и имунотерапия.

Ето какво още описаха неговите близки: 

/Публикуваме текста, без редакторска намеса/

„ Дълго време обикаля по лечебните заведения и след всяка поредна добре усвоена пътека е изпратен у дома без диагноза и без съответно лекуване! Човекът слабее, болки в стомаха, неразположение, отсреща - нищо.  Празни погледи, търсещи опция за следващата скъпоструваща пътека. Така много дълготрайно време, до момента в който индивидът отива по неотложност в болница в Пловдив със мощни болки в корема. Следва интервенция  със подозрение за перитонит и тук е огромната покруса. Лекарите откриват голям израстък, който съгласно тях е в много напреднал етап и те са безпомощни. Следва леко закърпване и пациента е изпратен у дома с полуотворени рани, с дренажи  и рекомендации по какъв начин околните да поддържат раната и когато понапълнее и заздравее да посети онкологията. Да, пътеките са свършили - в този момент индивидът може умерено да почине! Та този човек отхвърли да се съобщи. Реши да се бори. С тежко възпалени полуотворени рани съумява да се качи на самолета и да пристигна по неотложност в клиника в Германия, с цел да направи финален опит да живее! Това, което не му предложиха в България ”, споделят те.

Досега приятелите на Николай са създали всичко допустимо той да получи оптимално бързо добра и съответна диагностика и лекуване на възпалителния развой. Предстои опит за тежка терапия и опция той да живее, като всеки, който има предпочитание да помогне, може да го направи посредством следните варианти:

Дарителска сметка:

Първа Инвестиционна Банка

Iban: BG84FINV91501317748173

BIC: FINVBGSF

Николай Георгиев Дошев

Както и посредством дарителската платформа: 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР