Мъж от Пловдив откри доста неприятна изненада в кутията с

...
Мъж от Пловдив откри доста неприятна изненада в кутията с
Коментари Харесай

ГНУСНА ГЛЕДКА! Баща купи кюфтета в бял сос за 3-годишната си дъщеричка, но вътре намери...

Мъж от Пловдив откри много неприятна изненада в кутията с храна, която закупил за 3-годишната си дъщеричка. Той алармира на TrafficNews.bg за „ откритието”.

Храната – кюфтетата с бял сос – била закупена от готовата кухня на магазин "Триумф " в ЖР „ Тракия”. Когато отворил кутията, видял, че в храната има червей.

Той върнал стоката в магазина. Обяснили му, че сходно нещо се случва за пръв път и казусът няма по какъв начин да е в кюфтетата, а по-скоро в някоя от другите съставки, употребявани при приготвянето на храната. Предложили на пострадалия да му възстановят парите, само че той отказал. Коментира, че „ не му е за парите”, а просто се надява, че контролът ще бъде повишен и повече няма да се позволяват сходни случаи.

Свързахме се с управлението на магазина, от кое място обявиха, че ще създадат инспекция. По-късно ни осведомиха, че е открито, че казусът е от брашното, употребявани за подготвяне на ястието. Брашното е от компания от Кърджали и в пакета, употребен за кюфтетата с бял сос, са открити червеи. Това е втори сходен случай с брашно на тази компания. Преди няколко седмици цяла партида е била върната на производителя, тъй като клиент разкрил в пакета си нещо като паяжина.

Брашното, при което е установен казуса, е отделено и бракувано, увериха ни от магазина. Заявиха, че ще проведат среща и диалог с производителя на брашното поради казуса.

Обясниха също, че при сходен проблем пострадалите клиенти могат да върнат продукта. Политиката на компанията е в такива случаи клиентът да бъде обезщетен със сумата, която е заплатил, или с замяна на закупеното.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР