Мъж от Пловдив е заснел нещо наистина уникално. Той е

...
Мъж от Пловдив е заснел нещо наистина уникално. Той е
Коментари Харесай

Страховит тътен и ярка светлина изправиха пловдивчани на нокти

Мъж от Пловдив е снимал нещо в действителност неповторимо. Той е съумял да хване мълния в миг, в който тя пада покрай дърво в централната част на града, излиза наяве от фрагменти, които се появиха в уеб страницата plovdiv24.bg.



Мъжът, снимал видеото, споделя, че е опитвал да направи клип с поройния дъжд, когато ненадейно блъснала светкавицата. От фрагментите си проличава, че се стряска и стопира да снима.



Междувременно от Министерство на вътрешните работи излязоха с последни данни за обстановката в Пловдив след проливните дъждове и стихии. Над 100 са сигналите за наводнени приземни етажи и изби постъпили в пожарната работа на Пловдив. Няколко от известията са и за наводнени сектори от пътната инфраструктура и закъсали коли. Към момента произшествията се отработват от осем екипа.

Свободният от дежурство състав е събран и е включен в работата на терен. Шест транспортни сектора са наводнени и не се позволява прекосяването на транспортни средства през тях. Създадена е организация за предисоциране на сили и средства от прилежащи области на област Пловдив, които да окажат помощ при обработването на сигналите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР