Мъж от Пазарджик се трогнал от на пръв поглед нормална

...
Мъж от Пазарджик се трогнал от на пръв поглед нормална
Коментари Харесай

Полицай се прояви с добрина в Пазарджишко, но не всички се трогнаха

Мъж от Пазарджик се трогнал от на пръв взор естествена постъка, която напоследък наподобява като доста повече.

Той е видял по какъв начин служител на реда оказва помощ на човек, на който му е прилошало. По думите на очевидеца, униформеният не е бил на рабоа по това време.

" Днес бях очевидец на постъпка, почтена за почитание: карах за Пещера и след кръговото на Марица видях служител на реда, на който очевидно му беше свършило работното време. Беше се надвесил над човек, на който му е било станало неприятно. В оня миг, индивидът ме впечатли с добрината, която сподели, а именно- видял е човек да лежи на земята, спрял е и му е оказал помощ. Докато минавах около служителя на реда видях, че държи шише с вода, което даде на индивида, с цел да пийне от нея. В същото време се обади на спешна помощ, с цел да дойдат да му оказват помощ. Тази постъпка ми стопли сърцето поради добрината, която има този човек. Възхищавам се на неговата доброта и считам, че би трябвало да има повече такива хора. ", написа Йордан Шутаров.

Повечето пазарджиклии поздравиха незнайния служител на реда за постъпката му.

" Респект и почитание към вас нека има повече хора като вас. ", отбелязва Николина Г.

" Достоен за почитание чиновник и човек ", прибавя Петър П.

Други не бяха толкоз впечатлени от жеста.

" Подобни действия не би трябвало да ни впечатляват, всеки човек би трябвало да помогне. Иначе почит към служителя на реда! ", показва П. Гълъбов.

" Ама Вие правилно ли публикувате сходно нещо, надали не служителя на реда е направил свръх човешко мъжество? Нима в днешно време да спреш, да подадеш ръка, да окажеш помощ, да подкрепиш, да обгрижиш човек в потребност се смята за невероятната постъпка? Нима?
Звучи извънредно и би трябвало съществено да се замислим къде, по какъв начин и за какво изобщо живеем.

Аз персонално нито ще поздравя, нито ще възхваля сходна постъпка точно заради обстоятелството, че това е единственото рационално и вярно държание от всеки един член на обществото. В тази обстановка най-малко 10 коли трябваше да са спряли и да помагат/съдействат/обгрижват.

Въпрос към постващия - А Вие с какво допринесохте за благополучието на изпадналия в потребност човек? С пост във фейса? Надявам се НЕ! ", счита Христо Макрелов.
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР