Мъж от Оклахома приписа на вярата си, че е помогнала

...
Мъж от Оклахома приписа на вярата си, че е помогнала
Коментари Харесай

Мъж от Оклахома възхвалява Бога, американски законодатели при завръщането си у дома след арест на амуниции в Търкс и Кайкос

Мъж от Оклахома приписа на вярата си, че е помогнала на фамилията му да преодолее „ тревожна “ обстановка на островите Търкс и Кайкос (TCI), където той беше изправен пред 12 години затвор, когато четири бездомни патрона бяха открити в багажа му, сподели той пред " Fox and Friends ", откакто се върна вкъщи.

Райън Уотсън, 40, от Едмонд беше задържан през април на основното летище на страната и беше арестуван, откакто инцидентно остави боеприпасите в ръчната си чанта. 

След месеци на договаряния, които включваха двупартийна делегация на Конгреса, летяща до Търкс и Кайкос през май, Уотсън получи условна присъда от 13 седмици затвор и санкция от $2000 – или $500 на патрон – в петък, съгласно на представителя на фамилията Джонатан Франкс.

Райън Уотсън целува брачната половинка си, Валери Уотсън, отвън съда в Търкс и Кайкос, петък, 21 юни 2024 година Мъжът от Оклахома, който беше изправен пред 12 години затвор в Търкс и Кайкос, откакто управляващите открих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР