Мъж от Ню Джърси, вдъхновен от атаката на Хамас срещу

...
Мъж от Ню Джърси, вдъхновен от атаката на Хамас срещу
Коментари Харесай

Мъж от Ню Джърси, за който се твърди, че е мотивиран от атаката на Хамас от 7 октомври, арестуван, обвинен в опит да се присъедини към терористите от Ал Шабаб

Мъж от Ню Джърси, въодушевен от офанзивата на Хамас против Израел от 7 октомври, беше задържан в Кения, откакто се твърди, че е желала да се причисли към терористичните сили в Африка, оповестиха управляващите в петък.

Karrem Nasr, 23-годишен гражданин на Гардън Стейт и жител на Съединени американски щати, който също е бил под името Ghareeb Al -Мухаджи беше арестуван в Найроби на 14 декември, преди да бъде отведен в Съединените щати в четвъртък, споделиха федералните прокурори.

Наср, " стимулиран от отвратителната терористична офанзива, осъществена от Хамас " на 7 октомври " се посвети на воденето на принудителен джихад против Америка и нейните съдружници ", съгласно изказване на прокуратурата на Съединени американски щати от Южния окръг на Ню Йорк.

The обвиненият „ е бил подготвен да убива и да бъде погубен, с цел да поддържа джихадистката идея “ и „ разказва Америка като „ зла “ и „ глава на змията “, споделиха прокурорите.

Наср особено търси да се причисли към Ал Шабаб и пътува от Египет до Кения...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР