Мъж от Монтана е изпаднал в голяма беда и отчаяно

...
Мъж от Монтана е изпаднал в голяма беда и отчаяно
Коментари Харесай

Зов за помощ! Мъж от Монтана има нужда от спешна подкрепа

Мъж от Монтана е изпаднал в огромна неволя и обезверено търси положителни хора, които да му подадат ръка в сложния миг, научи BulNews.bg.
Веселин Каменов Иванов e на 40 години и живее на ул. „ Болярска “ № 14 в регионалния град. Преди няколко години той претърпял злополука, в резултат на която едвам останал жив. Направени са му редица интервенции, измежду които и унищожаване на вътрешности.
В края на предходната година положението на Веско се утежнява. Хемоглобинът му пада на 50, в резултат на което той се обездвижва и по неотложност му преливат три банки кръв, дарени от негови другари.
Веселин се нуждае от незабавно лекуване, само че има неизплатени здравни осигуровки на стойност към 700 лв.. За да се стартира да се лекува би трябвало първо те да се погасят и по-късно да се потърси експерт, който да му помогне да си стъпи на краката.
Досега за Веско се грижела старата му майка. За зла орис преди няколко седмици тя също се обездвижила. Така и двамата останали приковани за легло и нямало кой да ги нахрани и да смени памперса на старицата. Близки и съседи помагали с каквото могат, само че и двамата се нуждаели от непрекъсната грижа.
Вчера нещастието станала още по-голяма, откакто старата жена умряла. До момента единствения приход за двамата била нейната пенсия.
„ За да не се случи най-лошото и на Веско се надяваме на помощта на положителните хора и помощ от институциите, които да му подадат ръка “, приканват загрижени монтанчани.
Телефонният номер на Веселин е 0885 409958 и всеки искащ да помогне може да се свърже с него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР