Мъж от Минесота, обвинен в убийството на бившата си приятелка

...
Мъж от Минесота, обвинен в убийството на бившата си приятелка
Коментари Харесай

Бившият на Даника Бергесън е изправен пред повишени обвинения в убийство заради ужасна смърт дни след като беше освободен за предишно нападение

Мъж от Минесота, упрекнат в убийството на някогашната си другарка единствено дни откакто беше освободен от пандиза за предходно нахлуване над нея, беше упрекнат в нараснали обвинявания в ликвидиране.

39-годишният Матю Бренеман беше упрекнат по едно обвиняване в ликвидиране първа степен и две обвинявания в ликвидиране втора степен при гибелта на Даника Бергесън, сподели прокурорът на окръг Хенепин Мери Мориарти във вторник.

„ Насилието от съкровен сътрудник изисква мощен отговор “, сподели Мориарти. „ Това е акт, който оставя след себе си травматизирани оживели и опустошени фамилии. Ние нападателно преследваме тези, които правят това принуждение. “

Бренеман, който в началото беше задържан по обвиняване в ликвидиране втора степен, също беше увеличена гаранцията му до 2 милиона $.

Сега той е изправен пред пожизнен затвор с опция за условно освобождение след 30 години, в случай че бъде приет за отговорен.

Повишеното обвиняване от първа степен беше за ликвидиране при осъществяване на домашно на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР