Мъж от Канзас Сити е обвинен за това, че вчера

...
Мъж от Канзас Сити е обвинен за това, че вчера
Коментари Харесай

Чернокож тийнейджър беше прострелян в САЩ заради сгрешен адрес

Мъж от Канзас Сити е упрекнат за това, че през вчерашния ден простреля негър младеж, който беше ранен, откакто отишъл до неверната къща, с цел да прибере по-малките си братя близнаци, заяви Ройтерс.

Андрю Лестър, 85-годишен бял мъж, е упрекнат в нахлуване от  първа степен и въоръжено незаконно деяние за стрелбата по Ралф Ярл, на 16 години, на прага на дома му в предградията предишния четвъртък, заяви прокурорът. " Мога да ви кажа, че в тази ситуация е имало породист съставен елемент ", съобщи на конференция Закари Томпсън, прокурор на окръг Клей, без да даде повече детайлности.

Лестър може да бъде наказан на пожизнен затвор, в случай че бъде приет за отговорен по най-тежкото от обвиняванията, добави Томпсън.

В Канзас Сити се организираха двудневни митинги откакто притежателят на дома простреля Ярл, който беше изписан от болничното заведение и се възвръща от огнестрелни рани в главата и ръката, както заяви фамилията му.Демонстрантите се събраха през вчерашния ден пред едноетажната къща на обвинения, крещейки " Животите на чернокожите са подложени на офанзива " и " Изправи се, отвърни на удара ", демонстрират публикувани в обществените мрежи видеоклипове. " Нито едно дете не би трябвало да живее в боязън, че ще бъде убито за това, че е звъннало на неверния звънец ", написа в Туитър вицепрезидентката Камала Харис в реакция за случая, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР