Калифорнийски играч на лотария спечели $500 на билет за драскане. Той отново опита късмета си – и спечели $1 милион

...
Мъж от Калифорния, който казва, че рядко играе скреч-оф лотарийни
Коментари Харесай

Мъж от Калифорния, който казва, че рядко играе скреч-оф лотарийни игри, превърна късмета си от предишна печалба в заплата от милиони долари.

Ванг Ча каза на служители на калифорнийската лотария, че обикновено предпочита да играе игри с по-големи джакпоти – като наградите Powerball и Mega Millions, които наскоро скочиха до над 1 милиард долара.

От любопитство Ча каза, че е прегледал онлайн коефициентите за спечелване на играта California 200X Scratchers на стойност $30 и наградата от $10 милиона, според съобщение за новини от лотарията.

Жена попълва лотарен билет Mega Millions на 19 октомври 2018 г. в Ню Йорк. - Джакпотът на Mega Millions в момента е до $970 милиона. (Снимка от ANGELA WEISS / AFP) (Снимката трябва да гласи ANGELA WEISS/AFP чрез Getty Images) Жена попълва билет за лотария Mega Millions на 19 октомври 2018 г. в Ню Йорк. - Джакпотът на Mega Millions в момента е до $970 милиона. (Снимка от ANGELA WEISS / AFP) (Снимката трябва да гласи ANGELA WEISS / AFP чрез Getty Images) Анджела Вайс/AFP/Getty Images

„Разгледах шансовете за печалба и открих, че шансовете са по-добри от (играта) SuperLotto Plus (игра), така че реших, че може и да опитам“, каза той.

Той похарчи 30 долара за билет и взе награда от 500 долара, но се осмели да опита късмета си още веднъж.

Ча използва своите $500, за да купи 30 билета за Xtreme Multiplier Scratchers на стойност $10 в магазин за алкохол в Сакраменто.

„Реших просто да вляза ол-ин и да купя цяла книга с игрите за десет долара“, каза Ча. „Отидох на работа и издрасках вероятно около 20 от тях, прибрах се вкъщи и издрасках останалите.“

Той разкри щастливото число 16 на четвъртия и последен ред на билета и беше „зашеметен“, каза той на служителите на лотарията. Той спечели награда от 1 милион долара.

„Сканирах го в приложението за лотария, за да се уверя, че е вярно, и беше“, каза Ча, добавяйки, че планира да инвестира печалбите си.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР