Мъж от източна Пенсилвания е обвинен в непредумишлено убийство при

...
Мъж от източна Пенсилвания е обвинен в непредумишлено убийство при
Коментари Харесай

Мъж от Пенсилвания е обвинен, след като 3-годишно дете се простреля смъртоносно с пистолет, оставен под дивана

Мъж от източна Пенсилвания е упрекнат в непредумишлено ликвидиране при гибелта на 3-годишно момче, което съгласно управляващите се е застреляло с револвер, оставен без контрол, отбелязвайки последната поредност от инцидентни стрелби, включващи дребни деца.

Хосе Хиларио Абреу, 28, от Алънтаун беше изправен в петък по обвиняването, както и по две обвинявания за застрашаване на деца през март 28 гибелта на Илия Абреу Борген. Прокурорите споделиха, че детето е било откарано по неотложност в болничното заведение Lehigh Valley Cedar Crest, само че е умряло от огнестрелна рана в торса; гибелта му беше оповестена за инцидентна.

Прокурорите от окръг Лихай упрекват Абреу, че е оставил полуавтоматичния револвер без контрол и изцяло зареден с боеприпасен патрон в патронника, до момента в който жертвата и 2-годишно дете са участвали.

2-годишно момче умря часове след инцидентна пукотевица в Индианаполис, а 3-годишно дете се простреля смъртоносно в главата, откакто откри револвер в дома си в Северна Каролина. Същия месец жена почина,...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР