Мъж от Хюстън заключва жена в гаража си почти пет

...
Мъж от Хюстън заключва жена в гаража си почти пет
Коментари Харесай

Твърди се, че мъж е отвлякъл бременна измамница от улицата, упоява я и я насилва сексуално в продължение на години: съдебни документи

Мъж от Хюстън заключва жена в гаража си съвсем пет години и я упоява, с цел да не може да избяга, съгласно правосъдни документи, получени неотдавна от локалните вести.

52-годишният Лий Картър е упрекнат в усложнено похищение, откакто се твърди, че се е доближил до дамата, когато е била бременна и измамничела в Алмеда Генуа, и й е дал $ преди към пет години, съгласно правосъдни документи на окръг Харис, получени от FOX 26 Хюстън.

Картър предложи помощ на дамата, която одобри, и той я закара до дома си на блок 5200 на Perry Street в югоизточен Хюстън.

В документ за обвиняване се показва, че жертвата „ моли да си тръгне “, само че Картър я упои с кокаин, оставяйки я „ физически неспособна “ да избяга от гаража му, заяви FOX 26.

Първоначалната тъжба е подадена през април 2023 година, когато жертвата явно е съумяла да се свърже с полицията, употребявайки компютъра на Картър.

Полицаи от Хюстън дойдоха в дома на Картър на 7 април предходната година и се свързаха с дамата, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР