Мъж от Хюстън, който каза, че е бил в затвора

...
Мъж от Хюстън, който каза, че е бил в затвора
Коментари Харесай

„Разбрах те!“ Бивш затворник извади ранен полицай от Хюстън на безопасно място след престрелка

Мъж от Хюстън, който сподели, че „ е бил в пандиза милион пъти “, стана воин, когато оказа помощ за изтеглянето на ранен служител на реда на безвредно място по време на престрелка на автомагистрала със обвинен за кражба на кола.

Джон Лали се оказа заловен в кръстосания огън на престрелка, откакто полицията преследва обвинен за кражба на кола на US 59 в West Loop в Хюстън в събота. Той стартира да снима видео на телефона си и се впусна в деяние, когато служител на реда Джон Гибсън беше ранен.

Видеото на Лали, което той показа с USA TODAY в четвъртък, улови по какъв начин той издърпва Гибсън на безвредно място, даже до момента в който патроните летят.

" Разбрах те! Хайде! " Лали извика, до момента в който помагаше на Гибсън. „ Добре си, брато! “

„ Направих каквото трябваше “: Мъж избавя чужд след случай с нож

Добрият самарянин и някогашен наказаният мислеше, че го стопират

В изявление за USA TODAY в четвъртък, Лали сподели, че не е знаел, че има гонене, и е помислил, че го стопират, когато е видял сирените.

След това той стана очевидец на автомобилна злополука, за която по-късно разбра, че обвиненият за кражба е блъснал други транспортни средства.

„ Когато видях злополуката, си помислих, че ще извадя някого на една от колите ", сподели Лали. „ Беше като детонация, тъй като имаше толкоз доста звук и участваха транспортни средства. Мислех, че това ще бъде мащабът му. “

Лали сподели, че е почнал да записва случая, с цел да може да покаже своите шефе, за какво закъсня.

Видеото демонстрира по какъв начин Лали измъква Гибсън от хаоса, откакто служителят на реда е прострелян. Гибсън крещи от болежка, до момента в който Лали неведнъж му споделя, че ще се оправи.

„ Все още съм тук с теб, другар, чуваш ли ме? “ „ Бил съм в пандиза милиони пъти, дребосъче, и аз също обичам ченгета, брато. “

Полиция: „ Добрият самарянин “ е приет в болница след интервенция при офанзива против 64 -годишна жена

Джон Лали е приет за героизма си

По време на конференция в деня на стрелбата шефът на полицията в Хюстън Трой Финър сподели, че желае да отпразнува героизма на Лали и че на други жители, които са помогнали.

„ Хората вършат неточности “, сподели той за предишните конфликти на Лали със закона. „ Но един в действителност реформиран човек е човек, който можем да използваме. Той се ускори и други жители се ускориха и не желая това да се загуби. "

Лали сподели на USA TODAY какво е мислил, когато е решил да помогне на Гибсън.

„ Веднага щом го видях прострелян, незабавно усетих болката му “, сподели той, добавяйки, че знае, че би трябвало да държи нащрек ранения служител на реда, защото самият той беше прострелян в крайници.

Лали уточни времето, прекарано зад решетките и работа в областта на услугите за способността му да резервира успокоение в обстановката.

„ Преминах през прекалено много неща, с цел да разреша (моментът) да ме повлияе “, сподели той.

Лали сподели, че от този момент е приказвал със фамилията на Гибсън, само че не и със самия Гибсън, макар че е отворен за това, когато му пристигна времето.

„ Той минава през миг на излекуване, “ Лали сподели. „ Той би трябвало да се тревожи за това. Ще има задоволително време да се тревожим за взаимоотношение в даден миг. "

По време на конференцията в нощта на стрелбата Финър сподели, че отделът публично ще признае героизма на Лали.

Заподозреният е бил прострелян няколко пъти и е умрял. Очаква се Гибсън да се възвърне изцяло.

Тази публикация в началото се появи в USA TODAY: Гледайте: Бивш пандизчия издърпва офицер от Хюстън на безвредно място по време на престрелка

Преглед коментари
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР