Мъж от Хонконг беше обвинен от федерално голямо жури в

...
Мъж от Хонконг беше обвинен от федерално голямо жури в
Коментари Харесай

Мъж от Хонконг е обвинен в САЩ за контрабанда на защитени костенурки в чужбина: DOJ

Мъж от Хонконг беше упрекнат от федерално огромно жури в петък за хипотетична контрабанда на източни костенурки, които са предпазен тип от дивата природа – от Съединени американски щати до Китай, с цел да бъде пуснат на черния пазар.

Министерството на правораздаването разгласи, че 53-годишният Сай Кеунг Тин от Хонконг е упрекнат по четири точки за експорт на артикули в нарушаване на закона.

Въпреки че Тин беше упрекнат в петък, той беше задържан на интернационалното летище Джон Ф. Кенеди в Ню Йорк на 25 февруари.

В обвинителния акт се твърди че през юни 2023 година Тин умишлено и нелегално е подкрепил износа на 40 източни кутийски костенурки от Съединени американски щати в Хонконг.

Сай Кеунг Тин от Хонконг се твърди, че е изпратил източни кутийски костенурки увити в чорапи, в пакети от Съединени американски щати до Китай. (USFWS)

Кутии, съдържащи костенурките и адресирани до „ Ji Yearlong “, псевдоним, за който се счита, че се употребява от Tin, бяха прихванати в интернационална поща в Торанс, Калифорния, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР