Мъж от Флорида е бил спрян заради затъмнени стъкла, казаха ченгетата. След това той поиска лекар

...
Мъж от Флорида с дълъг лист за рап е зад
Коментари Харесай

Мъж от Флорида с дълъг лист за рап е зад решетките след лека спирка.

Според офиса на шерифа на окръг Флаглър, служителите са забелязали бяла Mazda 3 на паркинга на смесен магазин в Бънел, на около 20 мили северно от Дейтона Бийч, около обяд в неделя, 6 август.

Затъмняването на прозореца на пътника на колата беше по-тъмно, отколкото позволява законът на Флорида.

Депутатите включиха аварийните светлини и сирените, докато се опитваха да отбият шофьора, докато колата излизаше, но шофьорът не отби в продължение на 48 секунди, се казва в полицейския доклад.

< /blockquote>

След като шофьорът в крайна сметка се подчини, той беше идентифициран като Кристофър Хийт. 40-годишният мъж от Палм Коуст има дълъг лист за злоупотреба в окръг Флаглър, включително предишни арести за побой, големи кражби и съпротива срещу полицай с насилие, отбелязва офисът на шерифа в публикация във Facebook относно инцидента.

< p>ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Той беше спрян във Флорида, защото нямаше фарове, след което ченгетата претърсиха камиона му

В полицейския доклад се казва, че когато Хийт излезе от колата си, той миришеше на марихуана.

Заподозреният се съгласи да бъде претърсен автомобилът му, където служителите откриха малък оранжев контейнер, „обикновено използван от медицински специалисти за раздаване на хапчета“ в централната му конзола.

Обвиняемият каза, че бутилката съдържа „балсам за торбички“. ” овлажнител, даден му от майка му, се казва в клетвената декларация, но полеви тест разкри, че златистокафявото маслено вещество е положително за фентанил и THC. Факла и везна, често свързвани с употребата на наркотици, също бяха открити в колата.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Мъж от Флорида арестуван, след като хвърли наркотици под патрулна кола

Както беше на път да бъде арестуван, Хийт каза на депутатите, че смята, че получава инфаркт и се нуждае от лекар.

„Той беше проверен на място от медицинско звено, но не можа да бъде адекватно оценен поради действията и поведението му“, Публикация във Facebook се казва.

След това той беше отведен в болницата и след като беше „медицински прегледан“, отведен в заведението за задържане на затворници Perry Hall срещу гаранция от 1000 долара.

Хийт, който беше на федерална пробация по време на ареста му, беше обвинен в притежание на фентанил и хашиш, притежание на атрибути и неспазване на правоприлагащите органи.

„Този ​​търговец на отрова е сериен престъпник и няма да си научи урока “, каза в изявление шерифът на Flagler Рик Стали. „Време е той да преобърне живота си или да го изправи пред сериозен затвор.“

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР