Мъж от Флорида изпадна в убийствена ярост, след като се

...
Мъж от Флорида изпадна в убийствена ярост, след като се
Коментари Харесай

Твърди се, че мъжът се е опитал да завърже любовна връзка със собствената си дъщеря, преди да се впусне в изпълнена с ярост стрелба

Мъж от Флорида изпадна в убийствена гняв, откакто се опита да продължи сантиментална връзка със 17-годишната си щерка, съдбовно застрелвайки жена и ранява майка му и младежа, оповестиха управляващите.

42-годишният Майкъл Банкс простреля и умъртви приятеля на майка си, рани майка си и нарани 17-годишната си щерка в изблик на гняв в дома на фамилията в Тампа в сряда, сподели полицията.

Бенкс, ядосан, че фамилията му се е пробвало да спре сантименталното му гонене на личната му щерка, откри огън по чиновници, които реагираха на известия за пукотевица. След това полицията отвърна на огъня, само че не уцели Банкс, преди той да се съобщи и да бъде арестуван, заяви Fox 13.

Искане за авансово задържане, подадено от прокурорите, упрекна Банкс, че се е обърнал към принуждение, откакто е чул майка си и нейния другар да разискват изгонването му от фамилния дом, откакто е научил, че „ преследва сантиментална връзка с щерка си “.

Прокурорите споделиха, че бащата, мъгляв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР