Мъж от Флорида е бил арестуван тази седмица, след като

...
Мъж от Флорида е бил арестуван тази седмица, след като
Коментари Харесай

Мъж е планирал нападение с „масови произшествия“ на събитие на Cybertruck, посетено от Илон Мъск в Тексас, твърдят служители

Мъж от Флорида е бил задържан тази седмица, откакто се допуска, че е възнамерявал да извърши „ събитие с всеобщи катастрофи “ в централата на Tesla в Тексас по време на промоция на Cybertruck, на която участва Илън Мъск, споделиха прокурорите.

Пол Райън Овърийм, 28-годишен гражданин на Орландо, беше задържан по съмнение в отправяне на терористична опасност, трета -степен закононарушение, според заповед за арест в окръг Травис.

Оверийм написа под името " ufotnoitalumis " в чат в Instragram и насочи серия от закани на 9 ноември, ориентирани към промоцията на Cybertruck на Tesla събитие в Остин в четвъртък, оповестиха управляващите.

На събитието участва основният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск, макар че той не беше посочен като съответна цел в заповедта за арест.

Заплахите включваха: „ Но да, тъй че на (sic) събитието на Tesla възнамерявам да се привържа (sic), тъй че зависи от вас, момчета, да ме спрете “, „ Планирам да умъртви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР