Мъж от Дупница сам и за собствена сметка ремонтира Аракчийски

...
Мъж от Дупница сам и за собствена сметка ремонтира Аракчийски
Коментари Харесай

Мъж от Дупница сам и за собствена сметка ремонтира оградата на Аракчийски мост

Мъж от Дупница самичък и за лична сметка ремонтира Аракчийски мост , през който мина трафикът от Благоевград през Автомагистрала „ Струма “ и пътуващите за Кюстендил . Методи Пръжков изясни пред „ Българска национална телевизия “:

„ Живея напълно наоколо – сред двата моста и виждам, когато младежи се събират на огромни групи и преминавайки откъртват новото оборудване, което не е доста устойчиво. Има плаващи ребра, които доста елементарно се чупят. Просто си играят, чупят ги и се веселят. Когато 2-3 дни никой не го оправи, аз пристигам и го вързвам. По моста има няколко вързани ребра от плаващите, тъй като другояче е празно. Какво да го правиш? Трябва да го направиш! Иначе по този начин ще си стои. Много е рисково инак, тъй като хората минават и се държат, могат да паднат. “

Човекът споделя, че не може да прекара електрожен , тъй като няма ток , а къщата му е надалеч и поради това са вързани по този метод. Той прибавя, че не е подавал сигнал до виновните институции.

Същевременно от медията са отправили въпроси към Агенция „ Пътна инфраструктура “ дали са осведомени със положението на моста, само че все още отговор – няма.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР