„Безсмислен акт на насилие“: Мъж от Джорджия застреля съседа при затворена врата, след като тя го помоли да намали музиката

...
Мъж от Джорджия беше обвинен, след като беше обвинен, че
Коментари Харесай

Мъж от Джорджия беше обвинен, след като беше обвинен, че е застрелял свой съсед, който го помоли да намали музиката си.

51-годишният Алехандро Моралес беше обвинен в безразсъдно поведение, свързано с инцидента в жилищен комплекс в Лорънсвил, Джорджия, в неделя, съобщи WSB-TV.

Ерик и Джейлин Еванс Джоунс казаха те решили да почукат на вратата на Моралес, за да го помолят да намали звука, когато се случи неочакваното, според изхода. Той каза на новинарската станция, че съпругата му е била застреляна през затворената врата миг по-късно.

Свързани: Мъж от Тексас твърди, че открива огън по кола с чернокожи студенти, търсещи паркинг пред къщата Парти; Бащата вярва, че заподозреният е „стрелял, за да убие“

„Музиката внезапно изгасна. Чух дрънкане на пистолет и веднага след това изстрел, който уцели жена ми“, каза той пред WSB-TV. „Тя веднага извика, казвайки: „О, Боже, скъпа. Простреляха ме в корема.”

Джейлин беше хоспитализирана и трябваше да претърпи множество операции поради нараняванията си. Ерик каза, че куршумът е ударил дебелото й черво и е в тялото й „на няколко сантиметра от гръбначния стълб“. Той добави, че лекарите е трябвало да „премахнат част от дебелото й черво“, съобщи новинарската станция.

Двойката каза, че вече не се чувстват в безопасност в жилищния комплекс и искат отговорност. Veranda Apartments ще позволи на двойката да наруши договора си за наем или да смени апартамента си, съобщи Atlanta News First.

Съседът твърди, че съпругът е имал пистолет в себе си, когато двойката се е приближила до вратата. Ерик обаче каза, че това не е вярно.

„Когато взех оръжието си, това беше след стрелбата, слязох долу, за да взема ключовете от колата си и взех оръжието си в този момент“, той каза WSB-TV.

Това не е първият път, когато почукване на врата води до насилие в Грузия. Миналия месец Дарил Байнс от Атланта беше осъден на доживотен затвор зад решетките за убийството на негов 19-годишен съсед, който почука на вратата на апартамента му през 2019 г., съобщи The Atlanta Journal-Constitution.

Според изход, свидетели в съда казаха, че тийнейджърът, идентифициран като Омариан Банкс, се е извинил за грешката. Той обаче беше прострелян няколко пъти от Байнс, докато бягаше.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР