Мъж от Бруклин, излежал 14 години зад решетките за убийство,

...
Мъж от Бруклин, излежал 14 години зад решетките за убийство,
Коментари Харесай

Мъж от Бруклин, оневинен след 14 години затвор в друг случай, разследван от измамен детектив от нюйоркската полиция

Мъж от Бруклин, излежал 14 години зад решетките за ликвидиране, което не е направил – при положение, разследван от компрометиран някогашен чиновник на полицията в Ню Йорк. Луис Скарчела – присъдата му беше анулирана в четвъртък, споделиха прокурорите.

45-годишният Стивън Ръфин се задави в съда, когато делото му за непредумишлено ликвидиране от 1996 година беше отхвърлено от съдията от Върховния съд на Бруклин Матю Д'Емик след следствие, което откри няколко съществени неточности - в това число това, че е бил заставен да признае за закононарушението, откакто е бил го отхвърли няколко пъти.

„ Изгубих 14 години от живота си за закононарушение, което не съм направил, и през днешния ден ще ми помогне да продължа напред от тази глава от живота си, изчистен от всевъзможни непозволени дейности “, сподели Ръфин в изказване.

В съда Ръфин благодари на Окръжната прокуратура в Бруклин и нейния отдел за преразглеждане на присъдите за „ невероятното количество работа “, което са свършили при преразглеждането на неговия десетилетен случ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР