Мъж от Берковица, беше осъден условно на 8 месеца затвор,

...
Мъж от Берковица, беше осъден условно на 8 месеца затвор,
Коментари Харесай

Мъж се размина с условна присъда за катастрофа, при която ранил 5-има души

Мъж от Берковица, беше наказан условно на 8 месеца затвор, откакто изпратил петима души в болница при жестока злополука, научи BulNews.bg.
Инцидентът е станал в покрайнините на градчето под Ком на 27 август 2016 година 49-годишният П.И карал лекия си автомобил "Сеат Алхамбра ". Той лишил преимущество и не пропуснал насрещно движещия се лек автомобил "Фолксваген Поло “, ръководен от неговия съгражданин Иван Цонов.
В разследване на конфликта потърпевши петима души. В най-тежко положение бил 45-годишният берковачанин Тодор Славчев, който е пътувал в „ Сеат “-а. Той бил с фрактура на черепа и с заплаха за живота, само че след това се възстановил. 55-годишната Аделина Иванова от София пък била с фрактура на ръката, а водачът на „ Поло “-то – със счупена капачка на коляното. След случая в болница са откарани 15-годишният софиянец С.К. и неговият връстник В.Л., също от София, които имали комоцио, само че тяхното положение не било тежко.
Преди дни Районния съд в Берковица прегледа делото против мъжа, където той се признал за отговорен и сключил съглашение с прокуратурата. Той ще би трябвало заплати и разноските по делото в размер на 819 лв.. Присъдата е дефинитивна и не предстои на тъжба или несъгласие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР