Мъж от Бахамските острови поиска жена му да му върне

...
Мъж от Бахамските острови поиска жена му да му върне
Коментари Харесай

Мъж по време на развод поиска жена му да му върне бъбрека

Мъж от Бахамските острови изиска жена му да му върне бъбрека или да му даде 1,5 милиона $ като част от безумно съглашение за бракоразвод. 

Д-р Ричард Баутиста направи зашеметяващо искане по време на бракоразводната процедура. Той помоли брачната половинка си Донел да му върне много необичайния подарък, само че лекарите споделиха, че това е просто невероятно, пише Daily Star.

Историята получи необятна гласност още през 2009 г. Двойката се дами през 1990 година и има три деца, само че мъжът твърди, че проблемите в брака са зародили, откакто брачната половинка му почнала да има здравословни проблеми. През 2001 година той взел решаващото решение да подари един от бъбреците си на своята обичана, откакто тя имала два пъти несполучливи трансплантации.

" Първият ми приоритет беше да спася живота й. Вторият бонус беше да съживим брака ни ", сподели той тогава.

Въпреки че избавя живота на жена си, Донел подава молба за бракоразвод единствено четири години по-късно, за смут на доктор Батиста. След като я упрекна в любовна връзка, той гневно изиска тя или да му върне бъбрека, или да му заплати 1,5 милиона $.
 Развод, свада, мъж изиска бъбрек от жена си, пари, брачната половинка искаше да напусне, лекари, бъбречна трансплантация, скъпа интервенция Двойката се дами през 1990 г. Снимка: CBS  Развод, свада, мъж изиска бъбрек от жена си, пари, брачната половинка искаше да напусне, лекари, бъбречна трансплантация, скъпа интервенция
Въпреки странната му молба, медицинските специалисти се съгласиха, че би било изцяло невероятно Донел да се подложи на интервенция за премахване.

„ Сега това е нейният бъбрек и премахването му би означавало, че тя ще би трябвало да отиде на диализа или ще я убие “, сподели медицинският етик Робърт Вийч.
Изданието отбелязва, че нито едно от настояванията на доктор Батиста не е изпълнено и в решение от 10 страници Върховният съд на окръг Насау отхвърля молбата му.
„ Опитът на подсъдимия да получи парично обезщетение освен нарушава закона, само че и евентуално го излага на наказателно гонене “, сподели тогава съдията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР