Мъж от Аризона е арестуван и обвинен в убийство, защото

...
Мъж от Аризона е арестуван и обвинен в убийство, защото
Коментари Харесай

Баща от Аризона е арестуван за убийство, след като се твърди, че е оставил дъщеря си, 2, в гореща кола в продължение на три часа по време на гореща вълна от 109 градуса

Мъж от Аризона е задържан и упрекнат в ликвидиране, тъй като е оставил 2-годишната си щерка вътре знойна кола в продължение на три часа по време на гореща вълна от 109 градуса тази седмица, оповестиха ченгетата в петък.

37-годишният Кристофър Шолтес беше разпознат като обвинен за гибелта във вторник на дребното си дете, което той остави в кола на алеята пред дома си в Марана, Аризона - почти 22 благи северозападно от Тусон.

Той беше задържан рано в петък и упрекнат в ликвидиране втора степен и малтретиране на деца, съгласно полицейското ръководство в Марана.

Детективите се снабдиха със заповед за претършуване на записи от камери за наблюдаване от комшия, които демонстрират, че момичето е било в колата три часа, споделиха ченгетата.

Полицията е извикана в дома малко след 16 часа. Във вторник, откакто майката на детето дойде у дома и откри щерка си бездействаща в кола, която беше изключена без работещ климатик.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР