Мъж от американския щат Юта уби съпругата си по време

...
Мъж от американския щат Юта уби съпругата си по време
Коментари Харесай

Мъж уби съпругата си по време на круиз в Аляска, а причината е безумна

Мъж от американския щат Юта умъртви брачната половинка си по време на круиз в Аляска. Драмата се разиграла, до момента в който на кораба се състояла вечеря, съпроводена от шоу, отдадено на загадъчни убийства. Морското странствуване почнало от Сиатъл, щата Вашингтон в неделя. На борда на Emerald Princess имало 3400 пасажери и 1100 души екипаж.

Кенет Манзанарес от щата Юта умъртвил 39-годишната си брачна половинка Кристи след спор в каютата им във вторник вечерта. Той блъснал дамата по главата.



Отначало, поради тематичната вечер мнозина помислили, че закононарушението е режисура.

Жертвата била открита със сериозна контузия. Съпругът се опитал да изхвърли тялото на дамата през борда, само че бил видян, а откакто пристигнали съответните чиновници от екипажа, той бил окован в белезници.

Според описа на очевидци, дамата викала за помощ, а по-късно брачният партньор бил забелязан до безжизненото й тяло с окървавени ръце и облекла. Според информация в медиите той споделил, че я умъртвил, тъй като му се подигравала. Последвало следствие на ФБР.

При идването в Аляска килърът бил арестуван, а в четвъртък са му били повдигнати обвинявания.

Кенет и Кристи решили да отпразнуват с круиза 18-тата годишнина от сватбата си. Те подхванали сантименталното пътешестване, съпроводени от двете си дъщери тийнейджърки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР