Мъж от Алабама е обвинен в отправяне на предполагаеми заплахи

...
Мъж от Алабама е обвинен в отправяне на предполагаеми заплахи
Коментари Харесай

Поддръжник на Тръмп от Алабама е обвинен в предполагаема заплаха за окръг Фултън. и шериф

Мъж от Алабама е упрекнат в отправяне на хипотетични закани против длъжностни лица в окръг Фултън, Джорджия, забъркани в ареста и правосъдното гонене на някогашния президент Доналд Тръмп.

Федерално огромно жури в Атланта упрекна 59-годишния Артър Рей Хансън II по обвинявания в предаване на междущатски закани за пострадване на окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис и шерифа на окръг Фултън Патрик Лабат поради връзката им с ареста и правосъдно гонене на някогашния президент. Процесът против Тръмп за хипотетични опити да анулира резултатите от президентските избори в Джорджия ще се организира идната година.

Хенсън се появи за първи път пред федералния съд в Хънтсвил, Алабама, и ще бъде изправен пред съда в Атланта идващия месец.

фотография на моя президент Доналд Тръмп и всичко ще бъде наред, ще схванеш, че откакто направиш тази фотография, евентуално ще ти се случи нещо неприятно [ругателна дума] “, твърди се, че Хансън сподели в известието си, предопределено за шерифът. „... предизвестявам те тъкмо в този момент, преди [ругателно] да си оправиш живота и да се нараниш в действителност неприятно. “

В известията си за Уилис Хансън твърди, че й е споделил „ да гледа на всички места че си отиваш " и „ ще има моменти, в които ще бъдеш уязвим ", наред с други неща. 

Федералните чиновници, разследвали случая, подчертаха сериозността на обвиняванията. 

< p> „ Заплахите против държавните чиновници са освен противозаконни, само че и опасност против нашия либерален развой ", сподели Кери Фарли, специфичен сътрудник, отговарящ за ФБР в Атланта. „ Мисията на ФБР е да пази американския народ и да поддържа конституцията. Ние одобряваме тази отговорност доста съществено и се стремим да накажем тези, които вземат участие в този вид незаконно държание, и да изпратим известието, че сходно държание няма да бъде толерирано. към този момент са приели самопризнания за отговорни, в това число Джена Елис и Сидни Пауъл. 

— Andy Triay способства за този доклад 

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР