Мъж опита да набеди 12-годишният си син, че е предизвикал

...
Мъж опита да набеди 12-годишният си син, че е предизвикал
Коментари Харесай

Пиян шофьор набеди 12-годишния си син, че е предизвикал катастрофа

Мъж опита да набеди 12-годишният си наследник, че е провокирал злополука в плевенското село Тодорово . На видео се вижда по какъв начин джип се удря челно в идващ насреща лек автомобил. Веднага по-късно хора слизат от него и си разменят местата.
Прочетете още
Според потърпевшите на кормилото е бил мъж, без брошура и чиято проба на място е отчела 1 промил алкохол. Пред полицията, обаче, той твърдял, че зад кормилото е бил 12-годишният му наследник. Записите от камерите са прегледани. А потърпевшите потърсиха връзка с медиите, тъй като пияният мъж се разминал единствено с санкция.

" Малкият взел ключовете от масата или от хладилника и запалил колата ", по този начин ми споделиха. После се оказа, че е дете на 12 години, което надали може да стигне педалите и седалката. Аз усетих, че миришеха на алкохол и им споделих:  " Момчета, не е карал той, не ме лъжете, кажете - ще се разбере ". В близкия месец се тръби за нови закони, за лишаване на коли, за затвор, съд и така нататък А аз като приказвах с служителите на реда се оказва, че под 1,20 промила е административно наказване. Казаха, че ще бъде акт към 1000 лв., за недееспособен и алкохол ", уточни Бисер Петров пред Нова телевизия.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР