Мъж, обвинен в убийството на семейна двойка, като ги отрови

...
Мъж, обвинен в убийството на семейна двойка, като ги отрови
Коментари Харесай

„Убиецът на фентанил“ беше „изперкал странен“ и посещаваше дома на двойката всеки ден, преди да бъде открит мъртъв

Мъж, упрекнат в убийството на фамилна двойка, като ги токсини с фентанил, беше „ чудноват “ и посещаваше дома всеки ден, тяхната щерка сподели.

Ели Бакстър, на 22, сподели, че майка й е разчитала на Люк Д'Уит, на 34, заради неприятното си здраве и е била накарана да пие " груби " билкови медикаменти, с цел да помогне. Д’Уит е упрекнат в убийството на 61-годишния Стивън и 64-годишната Карол Бакстър, за които съгласно съда е работил и се е сприятелил, с опиоидно обезболяващо, преди да пренапише наследството им. Г-жа Бакстър откри родителите си мъртви, седнали в фотьойлите си в зимната им градина на Великденска неделя – 9 април – предходната година, вкъщи на остров Мерси, Есекс, съдът изслуша преди този момент.

Давайки показания в Челмсфордския кралски съд, тя разказа по какъв начин родителите й „ се схващат “ с D'Wit, само че сподели, че всички имат вяра, че той е „ чудноват, само че изперкал чудноват “. Първоначално той е бил притеглен в бизнеса на родителите й с подложки за душ през към 2012 или 2013 година, с цел да „ помогне в построяването...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР